skroly Hokage

| Subiect: [Trad] Naruto 441 Lun Mar 30, 2009 1:42 am | |
| păi aici las episodul 441 de naruto MegauploadFilebox- Spoiler:
-
Pag 1. - 441. Rasenshuriken vs. Shinra tensei!!
Pag 2. - Cu naruto în mod ermit, e ora să înceapă lupta final! - A şi găsit o formă de a controla vulpea? - cough! - cough! - hah! - hah! - Nagato!
Pag 3. - -----------
Pag 4. - Când mam transformat în vulpe, am pierdut controlul... - şi am ramas fără clonii mei. - ......
Pag 5. - În mod ermit încă o dată? - ufff... - credeam că nu îşi dă seama...! - E puternic... - Voiam să probey puterea vulpii dar... - niciodată nu mam gândit că ar putea fi mai puternic ca chiubaku tensei! - ce...? - ......
Pag 6. - Acolo este satul... - Ce sa întâmplat...? - Ai fost tu, transformat în vulpe... - Am distrus-o pe hinata şi restul sătenilor... - .......
Pag 7. - Eram îngrijorat. - Dar nici un săteam a fost rănit din cauza atacurilor tale - pur şi simplu am avut noroc... - mulţumesc lui dumnezeu - mulţumesc lui dumnezeu - Naruto... - Hinata! - .......
Pag 8. - Rănile nu sunt mortale, - dar pot fi dacă nu ne grăbim! - Ma duc să caut un medic! - "Akatsuki" a atacat satul! Nu mă pot mişca! Rapid! - nu mă gândeam că o să fie aşa de rău... - şi aici avem o broasca rănita! - cred că e timpul să terminăm cu asta.
Pag 9. - o să gaseşti răspunsul - ....... - acum înţelegi ce este durerea...? - dacă nu împarţi durerea cu cineva, niciodată o să o inţelegi. - dar... chiar dacă o înţelegi, nu o să ajungi la o concluzie. - ăsta e adevărul. - e inutil, ca şi cu sasuke, îl cauţi întruna şi nu îl găseşti.
Pag 10. -dumă unde este adevăratul corp a lui pain!! - vreau să vorbesc cu el, faţă în faţă. - ...... - oho... văd că ţiai dat seama... - tu, jiraiza şi toţi din satul acesta sunteţi buni... - dar... nu mai e nimic de vorbit... - nimic din ce zici o să schimbe lucrurile - lasămă să vorbesc cu el! - .......
Pag 11. - în mod ermit... pare că decât poţi face decât două rasen shurikenuri. - şi când o vei face, nu mai eşti in stare să tii modul ermit. - cred că trebuie să lupt cu tine. - dacă ratezi cu shurikenurile alea, eşti pierdut - şi nu îţi mai dau nici o şansa... dacă ratezi, o să îţi dau o bătaie de moarte şi o să te capturez - ... atunci, trebuie să îl găsesc pe adevăratul pain eu singur! - cum? - am o idee.
Pag 12. - -------
Pag 13. - -------
Pag 14. - în mod ermit... a putut capta semnalul
Pag 15. - team găsit!! - de ce, tu... - kage bunshin no jutsu!!
Pag 16. - aici vine primul... - va ieşi din spatele fumului... - nu o să mă prindă încă o dată... - shinra tensei.
Pag 17. - ce? - un clon shuriken...! - pe el! bătălia se termină săptămâna ce vine.
tradus de skroly
_________________  ..::Daca ai vreo indoiala un Mesaj Privat sa-u pe Yahoo::..
Ultima editare efectuata de catre skroly in Sam Apr 04, 2009 1:36 am, editata de 1 ori |
|
Dark Angel Academia de Ninja

| Subiect: Re: [Trad] Naruto 441 Vin Apr 03, 2009 7:23 pm | |
| Mersi pt episod skroly....e buna traducerea,....cand ziceai pe un site ca naruto shippuuden manga nu vei traduce te referai la faptul ca o traduc cei de la sannis? |
|
skroly Hokage

| Subiect: Re: [Trad] Naruto 441 Vin Apr 03, 2009 9:05 pm | |
| nu ma refeream la anime mangaul vreau sa il fac de la 1 la ???  bye _________________  ..::Daca ai vreo indoiala un Mesaj Privat sa-u pe Yahoo::.. |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: [Trad] Naruto 441  | |
| |
|